SPLITSKIM POLITIČARIMA NIKAD DOSADNO Nakon jučerašnjeg “Dobit ćeš po p**ki”, Roda okrenuo ploču

Bivši gradski vijećnici HSLS-ov Zdeslav Benzon i HGS-ov Damir Roda Ćosić jučer su imali pravi Facebook okršaj. Naime, Benzon se na svojoj Facebook stranici “sprdao” s objavom Kerumovog zamjenika Davora Grčića Gage, što je izazvalo Ćosićev bijes.


Grčić je u svojoj objavi u kojoj tvrdi da je HDZ pokrao Željka Keruma na izborima, imao preko 20 pravopisnih pogrešaka. Benzon je njegovu objavu prenio s natpisom “Ovi bi vodili Split da nije bilo Spužva Boba”

 

Njegova objava je razbijesnila Ćosića, koji je reagirao salvom uvreda u komentarima.

 

Foto: Index

 


Benzon je na njegove komentare odgovorio s “Aj javi se kad se otrizniš.” I kako kaže ona stara poslovica “Jutro je pametnije od večeri”, jutros je na Facebook stranici Damira Ćosića Rode osvanula isprika, koju prenosimo u cijelosti.

Svi smo pod nervozom i stresom, ja pogotovo. Ispričavam se Zdeslave zbog neprimjerenog rječnika, žao mi je što sam svu nervozu sasuo na tebe. Taj je rječnik neprihvatljiv, ali moj je stav isti. Ni Opara nije zaslužio drugi krug, a bome ni prvi. No, o tome ćemo pričati za četiri godine, kada ćemo se vjerojatno složiti. Moj je rječnik neprimjeren, ali nije mi drago kad se ljudi podcjenjuju, na bilo koji način, a taj sam status doživio tako – kao podcjenjivanje, izrugivanje i provokaciju. I na nju sam reagirao loše. Neprimjereno. Pozdrav[fb_pe url=”https://www.facebook.com/damir.r.cosic/posts/10213168131858173″ bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0