Tijekom utorka u Splitu je održana svečana sjednica Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Split.

Na sjednici su dodijeljena priznanja HGK Županijske komore Split, plakete Zlatna kuna, najuspješnijim trgovačkim društvima u Splitsko-dalmatinskoj županiji u 2016. godini u kategoriji velikih, srednjih i malih trgovačkih društava, te za inovaciju.

Svečanoj sjednici nazočili su brojni gopodarstvenici, ali i župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban, gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara, Mirjana Čagalj, v.d. predjsjednice HGK ŽK Split, Vesna Friedel, direktorica HGK ŽK Split i brojni drugi. Splitski gradonačelnik kazao je da ga raduju brojke raste gospodarstva u županiji jer trenutna pozicija u Hrvatskoj može biti značajno bolja. Čestitao je svim gospodartvenicima jer su oni, kako je rekao, a ne političari, lokomotive razvoja ovoga kraja. Župan Boban je istaknuo da Županija podupire gospodarstvenike što se osobito može vidjeti u mjerama koje su se prihatile u jučer donesenom proračunu za 2018. godinu.

Posebna priznanja dodijeljena su tvrtkama koja su ove godine obilježila značajne godišnjice. To su “Sardina d.o.o” Postira / “Zadružni Savez Dalmacije” Split” koja slave 110 godina postojanja, te “Jadrankamen d.d. u stečaju” Pučišća i CIAN d.o.o. Split koji obilježavaju 70 godina postojanja.

Plaketa “Zlatna kuna” za inovaciju otišla je u ruke tvrtke “Končar – električni uređaji d.d.” iz Dicma i to za značajan doprinos razvoju i promicanju inovatorstva.

Dobitnik plakete “Zlatna kuna” za najuspješnije trogvačko društvo u Županiji u 2016. godini u katerogiji malih trgovačkih društava je “Pro integris d.o.o.” iz Splita.

Dobitnik plakete “Zlatna kuna” za najuspješnije trogvačko društvo u Županiji u 2016. godini u katerogiji srednjih trgovačkih društava je “Industrius d.o.o.” iz Obrovca Sinjskog koji je jedini nominiran i na nacionalnoj razini iz SDŽ.

Dobitnik plakete “Zlatna kuna” za najuspješnije trogvačko društvo u Županiji u 2016. godini u katerogiji velikih trgovačkih društava je “Tommy d.o.o.” iz Splita. Nagradu vlasniku Tomislavu Mamiću udučila je Mirjana Čagalj.

Cijelu dodjelu možete pogledati ovdje:

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/388924351528840/” bottom=”30″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0