“SPLITSKI LITNJI KOLURI 2017” Tri mjeseca zabave prožete kulturom, glazbom i sportom

Večeras na splitskoj Rivi s početkom u 21 sat započinju ovogodišnji “Splitski litnji koluri”. Pred nama je tri mjeseca zabave prožete kulturom, glazbom i sportom kroz 96 koncerata s gotovo 1600 izvođača.


Večerašnjim nastupom Mažoretkinja grada Splita i Splitskih mažoretkinja te koncertom benda Pink Panter, otvara se ljetni program u sklopu kojega ćemo ugostiti glazbenike iz 6 zemalja, biti domaćini Svjetskog prvenstva u jedrenju, biti dio festivala u spomen na Dina Dvornika

Program će zadovoljiti ukuse svih dobnih i interesnih skupina. Iz TZ grada Splita pozivaju sve drage sugrađane i turiste da izaberu, bilo koncerte u sklopu tematskih vikenda, bilo brojne koncerte klapa i nastupe kulturno umjetničkih društava kojima ćemo predstaviti kulturnu baštinu našeg grada.

Koncerti u lipnju i srpnju održavaju se na Rivi s početkom u 21 sat, a u kolovozu i rujnu s početkom u 20:30 sati. Iz tjednog programa vrijedi istaknuti nastup grupe Detour koji će se održati u četvrtak, 29. lipnja, te vikend klasike koji će nam prikazati klasiku na potpuno inovativan način.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0