Splitski HNS ima novog predsjednika: “Vjerujem da ćemo u budućnosti postizati dobre i zapažene rezultate”

Vjerujem da već na sljedećim lokalnim izborima možemo napraviti iskorak i da su građani prepoznali kvalitetan rad naših vijećnika i članova, poručio je Saša Dujmić


Članovi podružnice HNS-a Split na sinoćnjoj izbornoj skupštini izabrali su novo čelništvo. Novi predsjednik splitskog HNS-a je Saša Dujmić, diplomirani inženjer elektrotehnike i dugogodišnji član HNS-a koji je svoju dugu i uspješnu karijeru gradio u energetskom sektoru, nekad kao direktor Elektrodalmacije Split, a danas član uprave HEP-a. Saša Dujmić na čelu HNS-a Split zamijenit će Gorana Kovačevića koji je tu funkciju obnašao deset godina i koji je izabran u predsjedništvo podružnice.


– Zahvaljujem Goranu Kovačeviću na desetogodišnjem uspješnom vodstvu. Novoizabrani članovi predsjedništva HNS-a Split čine jedan dobar tim i vjerujem da ćemo u budućnosti postizati dobre i zapažene rezultate u našem lokalnom djelovanju u korist svih građana Splita, još i bolje nego što smo to radili do sada. Vjerujem da već na sljedećim lokalnim izborima možemo napraviti iskorak i da su građani prepoznali kvalitetan rad naših vijećnika i članova, pogotovo u sektorima obrazovanja i kreativnih industrija. Preda mnom je odgovoran i ozbiljan posao, ali siguran sam da ćemo zajedničkim angažmanom pokazati da je HNS stranka od dobrih i konkretnih projekata – poručio je novi predsjednik Saša Dujmić.

Uz Karmen Bošković i Tomislava Andrijolića koji su  izabrani  za potpredsjednike podružnice  HNS Split, na skupštini je izabrano i novih 14 članova predsjedništva.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
01 KOMENTAR

  1. stranka najvecih uhljeba i politickih trgovacaa na razini hrvatske ..najbolji primjer je njihova zupanija..koja je najrazvijenija a radnici imaju najmanje place ,,zasluge imaju za gasenje trogirskog brodogradilista i otpustanje ljudi ..vrdoljak dao koncaru ..nadamo se da ce ih neko konacno ugasit jer objektivno nikad za dalmaciju nisu bili ..

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime