Splitski gradski vijećnik zgrožen: Sramota Grada! Škovace nam se voze s 5 zvijezdica, a građani?

"Očekujem zdravu raspravu o budućnosti našeg gradskog prijevoznika. Očekujem da svi daju ruke bez obzira na poziciju. Prošlo je podne ...davno" - napisao je Blažević

Već smo izvijestili o Prometovom autobusu kojega je danas iza 13 sati u blizini Lovrinca progutao plamen. Vozač je požar pokušao spriječiti aparatom za gašanje, no bilo je prekasno jer je plamena buktinja ubrzo zahvatila cijeli autobus. Putnici su pobjegli na vrijeme, pa nije bilo ozlijeđenih, a vatru su ugasili splitski vatrogasci koji su se na mjestu događaja pojavili svega nekoliko minuta nakon što su pozvani.


Ovaj slučaj još je jedno otvorio pitanje stanje u ovoj posrnuloj gradskoj firmi koja grca u dugovima. Potaknulo je to gradskog vijećnika HSLS-a, Tonća Blaževića,  da se upita kolika je sigurnost putnika u Splitu, a osobito djece.

Njegovu Facebook objavu prenosimo u cijelosti:

Jučer smo čitali o ultrasuperspecijalnim vozilima Čistoće za gradsku jezgru a danas o tuzi firme koja prevozi našu dicu i naše roditelje. Sramota Grada. Škovace nam se voze s 5 zvijezdica, a građani??? Ovo se mora mijenjati jer je postalo prebolesno.

Očekujem zdravu raspravu o budućnosti našeg gradskog prijevoznika. Očekujem da svi daju ruke bez obzira na poziciju. Prošlo je podne …davno. Da vidim sve ove zaljubljenike u Grad pravdu i poštenje. Hoćemo li raditi ili stajati sa strane i čekati dok susidu krava crkne…” – napisao je Blažević.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0