Splitski gradski vijećnik nakon debate objavio intrigantnu fotografiju: Uz br. 1 tri bijele crte, uz br. 2 boca alkohola

"Tko je razumio, shvatit će. Ovo je tužno"- napisao je


Splitski gradski vijećnik Martin Mladen Pauk u ponedjeljak navečer objavio je misteriozan status uz više nego intrigantnu fotografiju.


Na objavljenoj fotografiji vide se papirići s brojevima 1 i 2. Iznad papirića broj jedan su tri bijele crte, a iznad broja dva litra “žeste”.

“Tko je razumio, shvatit će. Ovo je tužno.

No, preživio je ovaj narod i Turke, i Mađare, i kugu i glad i komunizam. Preživjet ćemo i idućih 5 godina, kako god bilo.

Jedno naziva hrvatske branitelje “šatorašima“ i državu “slučajnom“, drugo se izmotava po pitanju Istanbulske konvencije i nameće uvođenje eura.

Jadno” – napisao je Pauk u opisu ove fotografije.[fb_pe url=”https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2550539195269329&set=a.1460383400951586&type=3″ bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

5 KOMENTARI

  1. JAKO SAM ZABRINUTA ZA MILANOVIĆEVO ZDRAVLJE. Čovjek treba pomoć. Znam o čemu pričam jer sam više puta bila hospitalizirana u Vrapču a tamo je bilo i dosta branitelja iz šatora za koje Zoki večeras reče kako nisu branitelji već… neke militantne skupine.

  2. Ovako može komentirati samo lik koji sve to upražnjava ,dodajući drugome svoje poroke. Iz priloženog se vidi da je potkapaticiran u mentalnoj sferi zbog preduge konzumacije.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime