Splitski bend L.O.S. ove subote predstavlja Hrvatsku u Parizu

Mladi Splićani su odličnim ocjenama žirija te posebnim interesom stranih predstavnika dobili priliku predstaviti hrvatsku i splitsku glazbenu scenu u čarobnom Parizu

Mladi splitski bend L.O.S. (Lipši od Seve), zasvirat će na finalu Imagine France festivala, koje se održava ove subote u Parizu i  tako svoju glazbu predstaviti međunarodnoj publici u francuskoj prijestolnici.


Koncert su osigurali u prosincu 2016. kada su u hrvatskom finalu festivala Imagine Hrvatska, koji se odrzao na Trgu bana Jelačića, odnjeli jednu od tri prve nagrade.

Svoju priču na Imagine festivalu započeli su uvjerljivom pobjedom tijekom predselekcije u Splitu na kojoj su uz njih nastupili bend “eto” i Roko Blažević kojeg losovci od milja nazivaju “bijelim Stevie Wonderom“.

Mladi Splićani su odličnim ocjenama žirija te posebnim interesom stranih predstavnika dobili priliku predstaviti hrvatsku i splitsku glazbenu scenu u čarobnom Parizu. Za sebe kažu da su najbolji bend za koji nikada niste čuli, objavili su nekoliko singlova, odradili brojne nastupe, a sljedeći korak im je izdavanje prvog albuma, kojeg najavljuju nakon dugog i radnog ljeta.

 


Imagine Croatia festival

IMAGINE CROATIA je festival mladih glazbenika u dobi od 13 do 21 godine, (pojedinci) i bendova do najviše 8 glazbenika. Festival je otvoren mladim izvođačima bez obzira na vrstu glazbe koju izvode. Imagine Festivali su natjecanja živih izvedbi svih glazbenih stilova otvorena svim mladim glazbenicimaMoja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0