Facebook stranica „Kopilica live“ koja često istupa u objavama upozoravajući građane Splita na probleme u gradu, u jednoj od svojih posljednjih objava osvrnula se na javni istup bivšeg splitskog gradonačelnika i poduzetnika Željka Keruma prema novinarki Nove TV Emi Branica.

– Nećemo citirati što je sve Kerum rekao novinarki Nove TV Emi Branici kad ga je upitala za komentar o hotelu “Marjan”, jer je to ispod svake razine – na početku su istaknuli.

Kažu da se Željko Kerum sam upustio u posao s navedenim hotelom i pitaju se što je bivšeg splitskog poteštata uopće moglo isprovocirati kada ga je spomenuta novinarka pitala pitanje o toj problematici.

„Vrijeme je da biramo ljude koji su civilizirani i kulturni“

– Smatramo da je došlo vrijeme da se kazni takvo ponašanje. Kerum, Bandić i slični se tako ponašaju zato što im to prolazi, odnosno zato što nakon svega ih se opet bira u lokalnu vlast. Ne, Kerum nije čovjek iz naroda koji kaže nešto simpatično – konstatirali su u objavi na društvenim mrežama te su nadodali:

– Kerum je bivši gradonačelnik i čovjek koji trenutno sudjeluje u vladajućoj većini u Splitu. Nedopustivo je da brutalno vrijeđa novinarku zbog banalnog pitanja. A za njegovo takvo ponašanje smo djelomično krivi i mi, glasajući za njega, odobravajući mu ovakvo ponašanje, a usput dajući primjer i drugima da to mogu. Vrijeme je da krenemo birati ljude koji se barem znaju civilizirano ponašati i tako predstavljati naš grad. Ili možda ipak tražimo previše od građana Splita – zaključili su aktivisti okupljeni u Facebook grupi „Kopilica live“.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime