SPLITSKA POLICIJA O IGRAMA NA SREĆU “Lutrijske igre nisu obustavljene bez obzira na čijem se prodajnom mjestu vrši prodaja”

Čini se da korona ne napada igrače igara na sreću


Poslovnice Hrvatske lutrije rade posljednjih dana, unatoč novim strožim mjerama.


Iako je u posljednjom setu mjera na snagu stupila i odluka o obustavi rada casina, automat klubova i uplatnih mjesta za klađenje, poslovnice Hrvatske lutrije d.o.o. uredno su nastavile raditi.

RIJEŠEN “MISTERIJ” OTVORENIH POSLOVNICA HRVATSKE LUTRIJE: Covid “napada” one koji se klade, ne i igrače na sreću!

Pitali smo i splitsku policijU o tom slučaju, jesu li imali kakvih dojava vezanih uz to, evo što su nam kazali.

“U dva navrata i to 29. studenog na području Ravnih njiva i 30. studenog 2020 godine, na području Stobreča zaprimili dojave da su poslovnice Hrvatske lutrije otvorene te da rade. U oba slučaja smo utvrdili da poslovnice rade, ali rad je organiziran tako da nema ponude za oklade niti primaju oklade, već samo vrše uplatu loto listića i prodaju srećke.

Napominjemo kako mjera obustave rada casina, automat klubova i uplatnih mjesta za klađenje Obustava rada ovih djelatnosti odnosi se na sve, pa i na Hrvatsku lutriju. Druge djelatnosti, kao što su npr. lutrijske igre nisu obustavljene bez obzira na čijem se prodajnom mjestu vrši prodaja, ali ukoliko se u istom objektu obavljala i neka od djelatnosti koja je obustavljena i djelatnosti koje nisu obustavljene taj objekt može nastaviti rad samo s djelatnostima koje nisu obustavljene”, odgovor je koji smo dan nakon objave teksta dobili iz PU splitsko-dalmatinske.

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
4
Plač
0
Grrr
2
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime