Splitska iznajmljivačica dobila nevjerojatan upit gostiju: “Čuli smo da u Hrvatsku stiže tisuće migranata sa zaraznim bolestima i buhama”

Spltskoj iznajmljivačici javili su se gosti iz Nizozemske zabrinuti zbog informacija o Hrvatskoj koje doznaju iz svojih medija

Na redakcijski email (info@dalmacijadanas.hr) javila nam se privatna iznajmljivačica iz Splita zabrinuta zbog upita kojeg je dobila od potencijalnih gostiju iz Nizozemske.


Naime, gosti su u svojim medijima čuli i pročitali strašne neistine o stanju u Hrvatskoj, ali i susjednoj Bosni i Hercegovini, zbog kojih je njihov planirani dolazak u našu zemlju postao upitan.

– Željeli smo provjeriti s vama prije nego rezerviramo. Je li sigurno doći u vaše krajeve s obzirom da su rado postaji ovdje upravo najavili da se stotine tisuća muslimanskih imigranata sprema prijeći granicu iz Bosne prema Hrvatskoj, a da nitko granicu ne štiti s hrvatske strane?

Također, pročitali smo da se u Bosni među imigrantima događa ‘eksplozija’ šuge i drugih zaraznih bolesti, kao i infestacija buha, koje će najvjerojatnije biti prenesene i na hrvatski teritorij, jer hrvatska vlast ne čuva granicu i dopušta tisućama muslimanskih migranata, potencijalnih terorista, da ulaze u državu na dnevnoj bazi.

U velikoj smo dilemi oko našeg planiranog dolaska u Hrvatsku. Molim vas javite nam što se događa na obali i što činite da bi zaštitili svoje turiste od terorista i bolesti koje donose u Hrvatsku. – napisali su gosti iz Nizozemske.

– Iako je njihov upit pun predrasuda i netočnih informacija, ostaje pitanje odakle im te informacije? Kako strani mediji dolaze do informacija o stanju na našoj obali? Tko se od nadležnih institucija u Hrvatskoj brine o imidžu naše zemlje u svijetu i na koji to način? – s pravom se upitala naša čitateljica.Lažnih vijesti ima svugdje, ali što se čini kako bi se turistima koji planiraju putovanja na našu obalu dostavile točne i relevatne informacije upitali smo nadležne u Hrvatskoj turističkoj zajednici. Do objave nismo dobili njihov odgovor, a čim ga dobije bit će objavljen.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime