Dan je započeo lijepo, danas je u Splitu darovana 10 tisućita doza krvi, veseli me susret s vama i nadam se da ćemo se češće viđati kako bi zajednički došli do cilja za kojeg smo se borili u Domovinskom ratu – kazao je gradonačelnik Andro Krstulović Opara na današnjem blagdanskom prijemu u Gradskoj upravi kojega je zajedno s predsjednikom Gradskog vijeća Igorom Stanišićem i svojim zamjenicima Jelenom Hrgović i Ninom Velom te saborskim zastupnikom Petrom Škorićem imao za predstavnike splitskih braniteljskih udruga.

– Kad vidiš problem, ruši ga ispred sebe, tako ste vi činili u Domovinskom ratu prije 25 godina, a po uzoru na vas i mi tako rješavamo probleme – rekao je gradonačelnik Krstulović Opara ističući da su sve najvažnije odluke u Gradskom vijeću donošene većinom glasova.

– Kad je započeo Domovinski rat imao sam samo tri godine i tada sam od jednog branitelja dobio svjetleći metak kojega i danas čuvam – čestitajući blagdane, Božić i Novu godinu, rekao je na prijemu predsjednik Gradskog vijeća Igor Stanišić i napomenuo da su braniteljima njegova, kao i gradonačelnikova vrata uvijek otvorena.

Prigodne blagdanske čestitke predstavnicima braniteljskih udruga uputili su na današnjem prijemu zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović i potpredsjednik GV i saborski zastupnik Petar Škorić, a predsjednik Udruge 158. brigade i 6. domobranske pukovnije Ivica Bubić zahvalio se predstavnicima Gradske uprave na svemu što su odradili za branitelje.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime