SPLIT Poznata lokacija akcije “Ljepotom za vatrogasce”, uljepšajte i vi nekome taj dan!

Akcija "Ljepotom za vatrogasce" bit će održana 23.kolovoza s početkom u 9 sati

Kako je Dalmacija Danas već i najavljivala, akcija „Ljepotom za vatrogasce“  u koju su se uključile brojne djevojke iz cijele Hrvatske koje će nuditi usluge friziranja, šminkanja, masiranja i dr., a novac direktno uplaćivati na račun naših vatrogasaca, održat će se 23. Kolovoza. Sada je poznata i točna lokacija, pa ovu akciju možete podržati od 9 sati ujutro u Mall of Split na gore spomenuti datum.


Podsjetimo, ova akcija nastala je nakon stravičnog požara koji je zahvatio šire područje Splita i opustošio bogatu dalmatinsku prirodu, odnio nekoliko domova, a ljudima nemir i traume. Brojni vatrogasci riskirali su svoje živote kako bi uspjeli obraniti ono što se dalo obraniti od nasrnule vatrene stihije. Mnogi od njih i dalje nemaju adekvatnu opremu. Ili je zastarjela ili je nemaju dovoljno. Zato su se i ove djevojke uključile u Facebook grupu, te iznijele svoju ideju uljepšavanja koja je odmah naišla na brojne pozitivne komentare.

Masaža, frizura, šminkanje, geliranje noktiju, nadogradnja trepavica, sve su to usluge koje će djevojke nuditi u Splitu, a umjesto da od toga i zarade, novac će donirati našim vatrogascima.

Pridružite se i vi akciji uljepšavanja. Povedite supruge, majke, bake, djevojke i sestre, ili same sebe. Uljepšajte se za naše vatrogasce ili jednostavno uljepšajte svoj dan tako što ćete donirati koju kunu istinskim herojima.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0