Centar Juraj Bonači u Splitu poziva na zajedničko druženje s korisnicima COO Juraj Bonači kroz izradu božićnih kolačića koje će se održati u ponedjeljak 4. prosinca, povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

Iz Centra Juraj Bonači Na ističu da na ovaj način žele obilježiti Međunarodni dan osoba s invaliditetom koji se tradicionalno obilježava 3. prosinca svake godine širom svijeta.

– U želji da vas približimo i upoznamo sa svakodnevnim životom osoba s invaliditetom pozivamo vas na druženje i zajedničku pripremu božićnih kolačića s korisnicima i djelatnicima Centra Juraj Bonači.

Izradi božićnih kolača pridružit će se dopredsjednica udruge Skmer Acmer (Šefovi kuhinja mediterana i europskih regija) i dugogodišnja chefica Marija Lulić te Marija Vickov, slastičarka hotela Le Meridian Lav Split.

Vrijedne ruke naših korisnika zajedno sa chefovima pravit će božićne kolačiče, a recept je jednostavan – šaka osmijeha, zrno volje i kap ljubavi.

Izrada božićnih kolačića odvijat će se u atriju COO Juraj Bonači (Brune Bušića 30) ovog ponedjeljka (4. prosinca) od 9 do 12 sati.Dođite u našu malu tvornicu božićnih kolačića i svojom prisutnošću obradujmo jedni druge – „Možete raditi samo male stvari s velikom ljubavlju“!


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0