Split: Kreće novi ciklus “Job Club” za nezaposlene žene, prijave još samo sutra!

Cilj projekta je ekonomski osnažiti žene u gradu Splitu, a time i Županiji te doprinijeti uravnoteženosti prava i obveza žena i muškaraca u privatnom i javnom životu


Udruga Domine organizira novi ciklus Job Club za nezaposlene žene starije od 18 godina s područja grada Splita. Job Club se organizira u sklopu projekta ”Ti to možeš!-novim znanjima i vještinama do zaposlenja” kojeg financira HBOR. Cilj projekta je ekonomski osnažiti žene u gradu Splitu, a time i Županiji te doprinijeti uravnoteženosti prava i obveza žena i muškaraca u privatnom i javnom životu.


JOB CLUB je jedna od najuspješnijih metoda traženja posla u svijetu, što je rad s polaznicama prvog ciklusa i potvrdio. Kako je bilo na prvom ciklusu – poslušajte ovdje:

Sama svrha mu je pomoć pri pronalasku posla, pružanje potpore pri traženju posla te pružanje korisnih savjeta koji mogu poboljšati šanse za zaposlenje. Cilj je u klubu ujediniti žene svih dobnih skupina i različitih profesija. Ideja je kroz tjedan dana proći intenzivan tečaj pisanja životopisa, molbi, intervjua s poslodavcem i razvijanja komunikacijskih i drugih tzv. mekanih vještina (soft skills) te kroz naredna 2 mjeseca međusobno se pratiti na tjednim sastancima u uspješnosti slanja molbi i zapošljavanja. Radi se brzo i efikasno s maksimalnim fokusom na korisnice te se radi na vještinama koje su im potrebne u potrazi za poslom.

Sve zainteresirane se mogu prijaviti preko prijavnice koja se nalazi na sljedećem linku, pozivom na broj telefona 021/344-688 ili mailom na udrugadomine@gmail.com putem kojih mogu dobiti i dodatne informacije. Dodatno u prilogu se nalazi i promotivni letak koji može biti koristan zainteresiranima.

Prijave traju do 9. ožujka 2018., a početak radionica je predviđen za 12. ožujka 2018.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0