Na prodaju je oglašen popularni splitski pub u središtu grada, Jazzbina! Dobro, nije toliko dramatično jer se zapravo prodaje poslovni prostor u kojem je već gotovo četiri godine smješten jedan od boljih klubova/pivnica u gradu, u suterenu u Sinjskoj ulici, preko puta nekadašnjeg studentskog centra, a danas hotela Cornaro.

Na najvećem hrvatskom internet oglasniku (uređeni) poslovni prostor od 209 metara kvadratnih prodaje se s mogućnošću dogovora o produžetku najma sadašnjem najmoprimcu. Naravno, taj potencijalni dogovor ovisi o mnogočemu, prvenstveno o stanju s koronavirusom – kako Jazzbina nema štekata, veliko je pitanje kako će nastaviti s poslovanjem.

Nema veze s aktualnom epidemiološkom situacijom

No, odluka o prodaji nekretnine nema veze s aktualnom epidemiološkom situacijom. Vlasnik prostora je naime godinu i pol dana nakon što je Jazzbina započela s radom oglasio prodaju “vlasnički čistih” kvadrata u centru. Još od listopada 2017. godine prostor je na prodaju, a posljednjih mjeseci se oglašavanje intenziviralo.

Ukupno su četiri agencije oglasile prodaju ove atraktivne nekretnine koja je nekad bila tiskara pa potom antikvarijat. Cijena sitnica: 1,8 milijuna eura i za napomenuti je kako se nije mijenjala, od prvog oglasa je tih istih cca osam i pol tisuća eura po kvadratu.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime