Split: Brutalna tučnjava dva muškarca nakon oduzimanja prednosti u prometu, pogledajte kako ih je razdvojio Ivica Puljak!

Obračunavanje šakama i ovakvo ponašanja na javnom mjestu zgrozilo je sve prolaznike i vozače

Nesvakidašnji prizor još jedne brutalne tučnjave na splitskim ulicama snimila je naša čitateljica iz svog automobila usred dana – na križanju Ulice Domovinskog rata i Zbora narodne garde iz čistog mira došlo je do obračuna između dva muškarca, a ako je suditi prema povišenim tonovima koji su prethodili tučnjavi, razlog je oduzimanje prednosti vozaču!


Prometna nekultura karakteristična je za temperametne vozače s Mediterana, no obračunavanje šakama poput ovog debelo prelazi sve granice dobrog ukusa i ponašanja na javnim površinama, piše Slobodna Dalmacija.

– Netko je zaustavio automobil i našla sam se u koloni. Nisam znala o čemu je riječ, a onda sam iz dernjave shvatila kako su djevojka i dečko prešli biciklima preko pješačkog prijelaza, što je razljutilo vozača koji je izašao iz automobila, krenuo s naguravanjem i manjem dečku opalio filmski high kick ravno u glavu.

– Dok sam izvadila mobitel, već su bili na podu. Srećom, reagirao je jedan gospodin, uskoro i drugi… Nesretna djevojka sve je promatrala s pješačkog prijelaza držeći bicikle u rukama… Tučnjava je bila zaista brutalna, stvorila se poduža kolona, ostala sam šokirana – govori čitateljica.

Naravno, prepoznali smo i heroja koji je prvi izletio iz automobila i pokušao razdvojiti dvojac. Riječ je splitskom znanstveniku Ivici Puljku.

– Istina je, razdvojio sam ih… Nisam mogao mirno stajati, pogotovo potaknut nedavnim tučnjavama djece na ulici… Jedan je bio zaista žilav i jači, ali uspjeli smo ih smiriti.. Nadam se da poslije nije došlo do daljnih obračuna. Smatram kako sam dobro postupio i da treba odgovorno reagirati – potvrdio je Puljak za Slobodnu Dalmaciju.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0