SPLIĆANI SVE PRIZNALI? Nagodili se s beogradskim tužiteljstvom, uskoro se vraćaju u Hrvatsku

Priznali nasilničko ponašanje u zamjenu za zatvorsku kaznu do šest mjeseci?

Šestorica hrvatskih državljana koji su sudjelovali u tučnjavi krajem prošle godine na utakmici Partizan – Crvena Zvezda postigli su dogovor s tužiteljstvom u Beogradu prema kojem će priznati nasilničko ponašanje u zamjenu za zatvorsku kaznu do šest mjeseci, javlja Politika.


U Srbiji je najveća moguća kazna za izazivanje nereda na javnom mjestu i nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi 12 godina.

Ako do nagodbe zaista dođe, nakon odslužene kazne zatvora huligani će biti protjerani iz Srbije uz zabranu ulaska u zemlju na tri godine.

Pregovori tužiteljstva i splitskih huligana, koji su prema informacijama iz navijačkih krugova unajmljeni od jedne grobarske frakcije koja je pokušala uz njihovu pomoć preuzeti tribinu Partizanovih navijača, trajali su svega dva dana, piše beogradski dnevnik.

Potpisivanje sporazuma je zakazano za 23. siječnja, poslije čega će se zakazati ročište na kojem bi sud trebao prihvatiti ili odbiti nagodbu, prenosi Index.Splitska šestorka i daje boravi u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0