SPLIĆANI SPREMAJU PROSVJED U nedjelju blokada prometnica zbog najave naplate parkinga

"Gradske vlasti žele uvesti naplatu parkinga u cijelom gradu, čak i na periferiji. Uskoro će nam naplaćivati zrak koji dišemo"

Kao reakcija na najavu Split parkinga o proširenju parking mjesta za naplatu, odnosno uvođenju naplate uličnog parkirališta u nekim kvartovima, na Facebooku je osvanula grupa pod nazivom “Protiv naplate parkinga u Splitu”.


Na grupi je najavljen prosvjed koji će se održati u nedjelju, 13.kolovoza u 18 sati. Organizatori su najavili dogovor oko mjesta susreta, a cilj je zakrčiti prometnice sporom vožnjom, kako bi se iskazala nesuglasnost građana s odlukom Split Parkinga.

Dodajmo i to da će prosvjed biti uredno prijavljen. Objavu nezadovoljnih Splićana prenosimo u cijelosti.

– Gradske vlasti žele uvesti naplatu parkinga u cijelom gradu, čak i na periferiji. Neće graditi nova parkirališta niti ćete za plaćenu pretplatu dobiti rezervirano parkirno mjesto. Znači plaćat ćete pare, a mjesto nećete imati – tražit ćete ga okolo kao i do sada.

Ne dopustimo ovaj lopovluk. Malo što nam uvode porez na nekretnine, sad još hoće i ovo. Uskoro će nam naplaćivati zrak koji dišemo. Krenimo svi na prosvjed u nedjelju 13.8. u 18 sati. Dogovorit ćemo se za lokacije gdje ćemo se pojaviti s jako mnogo auta i voziti polako, što sporije to bolje.Prijavit ćemo prosvjed naravno. Širite ovo dalje gdje god možete.

 
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0