U ponedjeljak je u Spinutu u Fra Boninoj i Gajevoj ulici zabilježeno nekoliko slučajeva u kojima je nepoznati muškarac pokušavao stanarima prodavati posteljinu, a pri tome ih je pokušao prevariti.

O svemu nam je prozborio čitatelj Ante kojemu je prevarant pokušao preveslati roditelje.

– Radi se o muškarcu između 40 i 50 godina, visok oko 185 centimetara. Danas je pokucao na vrata mojih roditelja u Fra Boninoj ulici u Spinutu. Roditelji se nisu ni snašli, a on je ušao u stan. Predstavio se kao prodovač lancuna.

Moja majka je pristala kupiti jedan po cijeni koju je on ponudio, a to je 200 kuna. Kada mu je dala novac, on je rekao da treba dati još. Ona je pitala kako još kada je dala 200 kuna, a on je odgovorio da to nije istina nego da je dala 20 kuna i pokazao je novčanicu od 20 kuna. Očito je bio spretan i skrio je negdje novčanicu od 200 kuna.

Čim mi je majka to javila, ja sam hitno došao, a kako je on već bio otišao, odmah sam ga krenuo tražiti po kvartu, ali bezuspješno – govori naš čitatelj.– U međuvremenu sam doznao da svoju metodu primjenjuje i drugdje u Spinutu i tko zna koliko je građana već nasjelo na to. Predstavlja se da je iz Međugorja. Ovo sam sve iznio da upozorim ljude na prevaranta koji može zakucati i na vaša vrata – zaključuje čitatelj.

Svakako, i nakon ovog slučaja jasno je jedno – treba biti krajnje oprezan s nepoznatim osobama koje vam kucaju na vrata, a osobito bi oprezne trebale biti starije osobe.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime