SPLIĆANI IMAJU VELIKO SRCE Još jedna akcija darivanja krvi bila je uspješna: “Hvala vam svima, nekome ste spasili život”

[FOTO] Ova ekipa jednom u tri mjeseca organizira akciju

Hvalevrijedna akcija darivanja krvi danas je održana u prostorijama Prometa Split. U posljednjim danima objavili smo informaciju da na Zavodu za transfuzijsku medicinu KBC-a Split fali dragocjene tekućine. Članovi Kluba DDK-a Prometa Split hitno su reagirali te su organizirali akciju darivanja krvi.


“Akciji je pristupilo točno 100 ljudi. 95 doza je prihvaćeno, a pet smo ih odbili. Danas su akciji pristupila i četiri nova davatelja krvi”, kazao nam je Ivica Perković, predsjednik DDK Prometa Split te je nastavio:

“Ovaj put smo imali nešto slabiji odaziv zbog cijele situacije s korona virusom, ali bez obzira na to, mi smo vrlo zadovoljni i ponosni”, ustvrdio je.

Ova ekipa jednom u tri mjeseca organizira akciju.

“Dragocjenu tekućinu darovat ćemo Zavodu za transfuzijsku medicinu KBC-a Split. Ovim putem se od srca želimo zahvaliti svim darivateljima. Nadam se da ćemo se vidjeti ponovno za tri mjeseca na našoj novoj akciji u prostorijama Prometa Split”, zaključio je za Dalmaciju Danas Ivica Perković, predsjednik Kluba DDK Prometa Split.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
0
Hagić
5
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime