Splićane će u 2020. godinu uvesti Tomislav Bralić i klapa Intrade, za zabavu do jutra zadužena Jelena Rozga


Na današnjoj konferenciji za medije koja je održana u Splitu, otkriven je program ovogodišnjeg splitsk09 Adventa, ali i izvođači na splitskoj Rivi koji je nastupiti za Novu godinu.


Direktor tvrtke Spalatum DMC, Ante Šunjić naglasio je kako je ovogodišnji program na Rivi posebno bogat i raznolik. Zabavni program obiluje tematskim večerima i nastupima poznatih glazbenih imena. Manifestaciju otvara glazbeni sastav Gustafi, a posjetitelje Adventa zabavljati će Giuliano i Diktatori, Alen Nižetić, Marko Pecotić & band, grupa Vatra i brojni drugi izvođači.

VEZANI SADRŽAJ:

– Posebna poslastica biti će božićni koncert Tedija Spalata uz tradicionalno dobar provod za doček nove godine. Klapa Intrade i Tomislav Bralić stvoriti će veseli dalmatinski ugođaj, a za zabavu do jutarnjih sati zadužena je Jelena Rozga. Dodao je kako je manifestacija prepoznata od strane brojnih sponzora kojima je ujedno i zahvalio: Coca Cola-i kao sponzoru ljubavi i topline, OTP banci kao sponzoru radosti, Hrvatskoj lutriji kao sponzoru sjećanja, Radio Dalmaciji sponzoru zaigranosti i medijskom partneru, te svim ostalim koji su prepoznali važnost manifestacije poput Pik Vrbovca, Ožujskog, Prokuratora i Bio planeta – kazao je Šunjić.

– U Splitu sam prvi put pjevao prije 25 godina. Bit će mi to srebrni jubilej. Zahvaljujem se Gradu Splitu što su pozvali mene i klapu Intrade da Splićane uvedemo u Novu godinu. Nije mala stvar pjevati na splitskoj Rivi. Zaželjet ću Splićankama i Splićanima puno zdravlja, radosti, veselja. Kada pjeva klapa Intrade, zna se da je fešta. Splićani nas vole, a lani smo u Spaladium areni imali najbolji koncert u karijeri. Nadam se da će nas i vrijeme poslužiti – rekao je Bralić novinarima.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime