SPINUT POZIVA STANOVNIKE “Pridružite se postrojbi Civilne zaštite”

Svi oni koji bi se željeli prijaviti (godine 18-65, oba spola), neka se jave u tajništvo kotara radnim danom 8-12 h (Matoševa 29)

Katastrofalni požar koji je 17. srpnja pogodio istočna splitska naselja, kao i zapad Poljica, pokazao je brojne manjkavosti sustava. I sam splitski gradonačelnik rekao je da je Split požar, koji je kao rijetko kada do sada ušao unutar granica grada, grad dočekao nespreman.


Jedno od pitanje koje je podiglo najviše prašine u javnosti bila je neorganiziranost, pa čak i nepostojanje sustava Civilne zaštite. Na temu Civilne zaštite u Splitu bilo je riječi na tematskoj sjednici splitskog Gradskog vijeća.

Jutros se priopćenjem na temu Civilne zaštite oglasio Gradski kotar Spinut. Pozvali su stanovnike Spinuta da im se jave. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Dragi Spinućani, pridružite se Civilnoj zaštiti!

Zadatak naše postrojbe opće namjene u izvanrednim situacijama bit će pomaganje i spašavanje civilnog stanovništva. Postrojba još nije u punom sastavu.

Prošlomjesečni požar na istoku Splita pokazao nam je kako se trebamo uzdati u sebe, svoje susjede, pripremati sebe i opremu, planirati, organizirati i umrežavati.


Tvoj kotar Te treba!

Svi oni koji bi se željeli prijaviti (godine 18-65, oba spola), neka se jave u tajništvo kotara radnim danom 8-12 h (Matoševa 29). Dodatne informacije mogu dobiti putem tel. 682 522 ili na mail vijecegkspinut@gmail.com.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0