Nedavno je našu Akademiju zadesila velika poplava. Nakon pet godina rada, prvi put smo morali odgoditi treninge. Organizaciji rada pristupamo savjesno i odgovorno, stoga nam je bilo jako žao što nismo bili u mogućnosti održati treninge.

Zadesila nas je ta situacija, ali nismo se dali smesti. Iskoristili smo pauzu za obnovu dvorane, sanaciju štete i osmišljavanje novih projekata. Nakon poplave, vraćamo se motiviraniji nego ikad.

Vrlo brzo nakon povratka, krećemo s osvajanjem druge spartanske zvjezdice. Djeca imaju zadatak da prođu poligon natraške, svladaju skok u vis, penjanje na uže, parkour poligon, vođenje lopte, vođenje lopte kroz poligon spretnosti te gađanje mete praćkom za preciznost.

Do pete zvjezdice moraju proći sve što je potrebno za njihov cjelokupni psihomotorički razvoj i za svako dijete su osigurane brojne nagrade.

Sva mjesta su trenutno popunjena, ali liste čekanja za krenuti od nove godine su otvorene. Osigurajte mjesto na vrijeme te kao članovi Sparte ostvarite popuste za rođendan.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime