Spa Ceylon otvorio svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj: Pogledajte tko je sve stigao u Mall of Split na glamurozno otvaranje

Splitu je pripala čast da među prvim gradovima u Europi dobije svoj ekskluzivni dućan, i to u najvećem trgovačkom centru u regiji, Mall of Split


Spa Ceylonvodeći svjetski brend u izrazito rastućem segmentu wellnessa, otvorio je u Hrvatskoj  svoju prvu trgovinu prirodne kozmetike temeljenu na principima ajurvede!


Jedinstven je to koncept koji objedinjuje drevnu mudrost ajurvede , prirodne sastojke i  vrhunske profesionalne spa rituale. Svojim inovativnim konceptom Spa Ceylon omogućuje kupcima jedinstveni doživljaj luksuznog wellnessa s potpuno prirodnim sastojcima.

Tvrtka je posvećena u potpunosti ekologiji, etičkom načinu proizvodnje , autentičnim formulacijama podrijetla ajurvede, sve u cilju održivog razvoja i dobrobiti za čovjeka i zajednicu. Stoga  zadnjih godina  i pobire sve važnije nagrade na svjetskim izborima u segmentu luksuznog wellnessa.

Spa Ceylon trenutno proizvodi preko 500 potpuno prirodnih ajurvedskih proizvoda za osobnu njegu, make-up  i wellness,  te kućne arome.

Kompletan asortiman uključuje prestižne preparate za njegu  lica , tijela i kose, te brojne proizvode za stvaranje ugođaja kućnog wellnessa.

Brand Spa Ceylon osnovala su braća Shiwantha Dias i Shalin Balasuriya u svibnju 2009. godine i u deset godina postojanja postao je globalna zvijezda u luksuznom wellness sektoru.Danas je brand prisutan u više od 50 gradova, u 17 zemalja, na gotovo svim kontinentima i uskoro dostiže brojku od 100 otvorenih trgovina i wellness centara diljem svijeta.

Prva Spa Ceylon trgovina u Hrvatskoj, ujedno 97. u svijetu, upravo je svečano otvorena u našem Splitu.

Time se Split upisao na kartu ekskluzivnih lokacija  kao što su Colombo, Tokio, Osaka, Moskva, Melbourn, Singapur, Seul, Kuala Lumpur, Mumbai , Karachi, Sofija i drugi.

U kolijevci brenda, Šri Lanci danas posluje preko 30 vrhunski opremljenih trgovina, od kojih mnogi u svom prostoru sadrže luksuznu wellness i spa zonu. U idućoj godini očekuje se ekspanzija u Europi, a poslovanje se širi i na SAD.

Niz tradicionalnih formula, osuvremenjenih i upakiranih u vrhunski dizajn  privlače sve više kupaca diljem svijeta.

Čvrsto ukorijenjen na globalnom wellness tržištu, Spa Ceylon uživa prestižni status jednog od najvećih azijskih brandova, a osnivači tvrtke Shiwantha Dias i Shalin Balasuriya dobitnici su nagrade za vodeće poslovne lidere u ovom segmentu i izabrani su među top 100 poslovnih lidera u Aziji za 2018.godinu.

U višestruko nagrađivanom asortimanu brenda posljednja u nizu nagrada pripala je liniji proizvoda Virgin Coconut, kao najboljem novom proizvodu za njegu kože.

Luksuzna ponuda inovativne linije Sleep u posljednje četiri  godine dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja i višestruki je pobjednik na dodjeli nagrada  World Luxury Spa Awards.

Povodom otvaranja prve brendirane trgovine Spa Ceylon u Hrvatskoj gospodin Balasuriya je izjavio:

– Izuzetno smo zadovoljni što je Hrvatska postala druga zemlja u Europi koja je otvorila brendiranu trgovinu Spa Ceylon , te postala našim 97.dućanom u svijetu.

Trgovački centar Mall of Split savršeno je mjesto za smještaj prve hrvatske Spa Ceylon trgovine, jedan je od najvećih trgovačkih centara u regiji za koje smo uvjereni da će ljudi iz Hrvatske i susjednih zemalja uživati ​​u Spa Ceylon doživljaju.

Koristim ovu priliku zahvaliti se svojim hrvatskim partnerima i poželjeti  im sve najbolje u njihovom poslovnom poduhvatu. Posebno bih naglasio  da su njihovi napori da se ova predivna trgovina otvori u samo šest mjeseci od prvog susreta s nama izuzetni ,te su ujedno i svjedočanstvo njihove posvećenosti da ovaj brend podijele sa cijelom Hrvatskom. Svim Hrvatima: Ayubowan i dobrodošli u Spa Ceylon – rekao je Balasuriya.

Uvjereni smo da će i hrvatski kupci prepoznati kvalitetu prirodnih proizvoda sa Šri Lanke. Poklonite svome tijelu luksuz prirode. SPA CEYLON!

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime