SOLINJANI POKAZALI VELIKO SRCE Pokažite ga i vi

Petnaestogodišnji Ivan se liječi od teške bolesti, a zbog financijskih problema njegova obitelj ne može biti uz njega

Petnaestogodišnji Ivan Kunac iz Solina obolio je od tumora na mozgu i trenutno je na liječenju u Zagrebu. Njegova majka Mirela je bila nezaposlena, a očeva primanja preniska da bi obitelj Kunac mogla plaćati sve troškove liječenja, čestih odlazaka u Zagreb i majčinog boravka uz sina, pa je Mirela pronašla posao, a s Ivanom je u Zagreb otišla njegova baka. Unatoč dodatnom prihodu, jedva pokrivaju sve troškove.


Susjeda i prijateljica obitelji, koja je željela ostati anonimna, pokrenula je akciju prikupljanja novčane pomoći za obitelj Kunac.

– Ivan je stvarno prekrasan dječak, a cijela obitelj živi skromno. Majka se morala vratiti iz Zagreba i zaposlila se kao čistačica kako bi mogla plaćati sve troškove. U Zagreb je umjesto nje otišla baka, kako bi netko uvijek mogao biti s Ivanom. Stvarno su prekrasna obitelj i tužno je da mama ne može biti s djetetom u ovim teškim trenucima.

Plaćaju taj stan za Ivanovu baku, a kako nemaju auto, roditelji vikendom idu autobusom u Zagreb. Sve to skupa jako puno košta. Njima je ovo malo neugodno, ali rekli smo im da ih nema što biti sram, jer oni bi prvi pomogli da je riječ o tuđem djetetu. – kazala je susjeda i prijateljica obitelji.

Prikupljanjem donacija nada se omogućiti majci da bude uz sina, kako bi mu barem malo olakšala ovo teško razdoblje. Na akciju su se već odazvali mnogobrojni Ivanovi sugrađani, a za više informacija kako vi možete pomoći posjetite Facebook grupu Pomoć za Ivana Kunca  ili se obratite direktno Ivanovom tati Mariu na broj 095 821 7717.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0