ŠOKANTNO OTKRIĆE VATROGASACA “Pronašli smo dokaz da se požari podmeću”

Vatrogasci DVD-a Gradac tvrde da su pronašli dokaz da požare pali piroman

DVD Općine Gradac je na svom Facebook profilu objavio šokantno otkriće. Naime, vatrogasci su na mjestu koje još nije zahvatio požar pronašli cigaretu na koju su zalijepljene šibice. Tvrde da služi piromanu da zapali požar s odgodom, kako bi na vrijeme pobjegao s mjesta događaja. I dok je većina građana koja je vidjela njihov pronalazak u komentarima izrazila bijes prema piromanima, bilo je i onih koji se nisu dali uvjeriti da je ovaj “izum” uzrok nedavnih požara na području Dalmacije. Objavu DVD Općine Gradac prenosimo u cijelosti.


– Pronasli smo dokaz da se pozari podmecu, naime jutros u Gradcu na jedinom mjestu koje je jos uvijek ostalo netaknuto vatrom, pronadjena cigareta oko koje su omotane sibice, sluzila je piromanu da zapali vatru sa odgodom kako bi na vrijeme mogao pobjeci sa mjesta, Mi riskiramo zivote ulazimo u vatru spasavamo ljude i imovinu, sta oni rade, podmecu, jel ovo terorizam ???

Na stranici Vtarogasci-oni su naši heroji, objavljene su dodatne informacije o pronalasku, koje prenosimo u cijelosti.

– Pronađena je naprava od strane komunalnih djelatnika Općine Gradac u park šumi Vodice, koja se nalazi na istočnim granicama mjesta Gradac. To je najjuznija suma Makarske Rivijere s borovima i cempresima starima preko 60 godina. Komunalni djelatnik je odmah napravu odnio u prostorije DVD-a Gradac. Vatrogasci su u 07:20 službeno obavijestili policiju, koja do trenutka pisanja ovog teksta po nasim informacijama jos nije dosla izvrsit ocevid niti pokupiti napravu. (Proslo je naime vec 3 sata i 20 minuta). – objavljeno je u 11 sati.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/DvdOpcineGradac/posts/1382061115181123″ bottom=”30″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0