SLUČAJ IZ SPLITA Opijao se u blizini dječjeg igrališta. Urinirao je i narušavao javni red i mir

[UŽAS] Sve se dogodilo u blizini jedne splitske škole


Slijedom informacije koju smo zaprimili krajem siječnja ove godine, da se kod osnovne škole u Splitu često zadržava nepoznati muškarac, a isti tamo i često konzumira alkohol na javnom mjestu, odmah smo započeli intenzivniji obilazak navedenog područja, te poduzeli mjere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta osobe. Policijski službenici su nakon dojave obilazili područje oko škole i igrališta. Prikupljena su saznanja da se nepoznati muškarac često zadržava u zoni škole, konzumira alkohol i mokri na javnom mjestu, u blizini dječjeg igrališta.


U nekoliko dana poduzete su sve mjere kako bi se osoba pronašla i utvrdio njegov identitet. Policijski službenici Prve policijske postaje Split ubrzo su na tom području pronašli muškarca koji je odgovarao dobivenom opisu. Osoba je zatečena kako pije alkohol na javnom mjestu i policijskim službenicima nije mogao potvrditi svoj identitet jer nije imao osobnu iskaznicu.

Doveden je u službene prostorije, nad njim je provedena obrada, te je utvrđeno kako je 42-godišnjak ostvario obilježja prekršaja protiv javnog reda i mira i to naročito drsko i nepristojno ponašanje i pijančevanje na javnom mjestu ( čl.6 i 20. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira) radi čega je uz optužni prijedlog odveden na nadležni prekršajni sud. Također ostvario je obilježja i prekršaja iz članka 16 Zakona o osobnoj iskaznici. 42-godišnjaku je također određena i privremena mjera opreza zabrane posjećivanja dječjeg igrališta.

Naprijed navedeno rezultat je pravovremeno dobivene informacije, odlične suradnje policije s djelatnicima škole, kao i rezultat dodatnog angažman policijskih službenika posebno obzirom da se radi o području škole i dječjeg igrališta.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime