SLIKA GOVORI VIŠE OD TISUĆU RIJEČI Vatrogasci umorni od intervencije, zaspali pored ceste

Vatrogasci umorni od intervencija, traže odmor pored ceste...

Ogromni požari koji su u  protekle dvije noći zahvatili makarsko  primorje na teren su izvukli više od 400 vatrogasaca koji su neumorno dvije noći, a sada već i treću, gasili vatrenu stihiju.


U požarima u Podgori i Tučepima izgorjelo je više od 450 hektara površine, a u utorak navečer, pa sve do jutarnjih sati, ponovno će dežurati 100-injak vatrogasaca.

Da su naši vatrogasci pokazali svu svoju hrabrost i silinu vidjeli smo i u protekla dva dana kada su pristizali iz četiri županije kako bi pomogli ljudima u nevolji.

No, jedna zanimljiva objava na grupi “Split i oko Splita” na Facebooku, izmamila nam je osmijeh na lice i u potpunosti nas razgalila.

Ne znamo sa sigurnošću je li fotografija snimljena na makarskom primorju, ali to ionako ne umanjuje njenu vrijednost.

Hrvatski vatrogasci s počecima ljetnih vrućina počeli su se boriti s vatrenim stihijama, a nažalost, sezona im je tek počela.


Naime, jedna korisnica objavila je fotografiju umornih vatrogasaca koji spavaju pored ceste nakon “vatrene” intervencije. Ova fotografija istinski je dokaz njihova vrijednog i plemenitog posla.

Jedna gospođa u komentarima na objavu Dalmacije Danas, napisala je kako je riječ o mocima iz Živogošća i Podgore, te njihovim kolegama. Napisala je i kako im lokalni stanovnici nose hranu, vodu, cigarete, te pozvala one koji žive na ovom području da isto učine! 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0