Slavni njemački vratar Manuel Neuer ovih dana boravi u Hrvatskoj. Poznati hvarski restoran Gariful na svome Facebooku pohvalio se fotografijom i informacijama da je slavni vratar Manuel Nueuer uživao upravo u njihovom restoranu.

“Sinoć smo imali čast i veliko zadovoljstvo ugostiti poznatog sportaša – vratara Manuela Neuera – u prostorijama našeg restorana Gariful” – uvodno su se pohvalili Hvarani.

Svoju uspješnu nogometnu karijeru Neuer je započeo u svom matičnom klubu FC Schalke 04, iz kojeg se preselio u FC Bayern München, gdje igra i dalje kao vratar. Također je vratar nogometne reprezentacije Njemačke.

Na FIFA-inom Svjetskom prvenstvu 2014. izabran je za najboljeg golmana turnira. Prošle je godine Manuel Neuer je ozlijedio stopalo, zbog čega je neko vrijeme morao izbivati s nogometnih terena. U travnju prošle godine nastavio je sa svojim vratarskim obvezama.

“Neuer i njegovi prijatelji uživali su u morskim specijalitetima s jelovnika našeg restorana. Po vlastitom izboru, jeli su ribu i škampe, a za aperitiv su se odlučili za prestižno, pjenušavo bijelo vino. Cijelo iskustvo dodatno je obogatio veličanstven zalazak sunca na Hvaru, koji se može vidjeti s naše terase. Sudeći prema osmijesima na licu tijekom cijele večeri, možemo reći da su cijenjeni gosti bili zadovoljni uslugom u našem restoranu. Naše osoblje ih je dočekalo s oduševljenjem i radošću te im je bila čast služiti takve sportske velikane.

Bilo bi nam veliko zadovoljstvo ugostiti Manuela Neuera i njegove prijatelje u našem restoranu i ove sezone, a nadam se da će doživjeti nezaboravne noći na Hvaru – poručili su iz restorana Gariful, dodajući da se nadaju da će dragog gosta moći ugostiti i dogodine.