U upravnoj zgradi Brodosplita održan je drugi sastanak čiji je cilj bio pronaći miran način okončanja sudskog spora između Grada Splita i Brodosplita po pitanju zgrade tzv. škverske ambulante. Samo mirnim načinom rješenja spora izbjegava se višegodišnje sudovanje i omogućava Udruzi Anđeli da u tom prostoru otvori dugo očekivani rehabilitacijski centar za djecu i mlade s najtežim oštećenjima.
Brodosplit su predstavljali gospodin Tomislav Čorak i gospođa Višnja Grubišić, Udrugu Anđeli Dijana Aničić i Tatjana Vukman, a delegaciju Grada Splita predstavljali su predsjednik Gradskog vijeća Igor Stanišić i gradski vijećnik Ante Zoričić, pročelnik za gospodarenje imovinom Ivan Leko te pročelnica pravne zaštite i djelatnica istog odjela Mirna Veža i Jadranka Vukorepa.
Upravo zbog tog humanog razloga predstavnici uprave Brodosplita izvijestili su predstavnike Grada da su spremni bezuvjetno povući sudski spor te su neovisno o tome predložili jedan projekt koji bi bio na korist radnicima Brodosplita i Grada Splita. Projekt bi u narednom razdoblju trebao biti predstavljen gradskim vijećnicima i javnosti zbog čega možemo kazati da je dosadašnji način komuniciranja putem suda zamijenio konstruktivni dijalog.


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime