Skriven dočekao suprugu i zabio joj u leđa nož, pokušao ubiti i muškarca koji joj je pritekao u pomoć

Podignuta je optužnica

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Osijeku optužnicu protiv 47-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenja dva kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju.


47-godišnjaka terete da je 7. studenog 2020. oko 18:00 sati, ispred ulaza u stambenu zgradu u Osijeku, u ljutnji pokušao ubiti svoju 44-godišnju izvanbračnu suprugu.

Povod tome je njezina kaznena prijava za ranije verbalne i fizičke napade te nanošenje tjelesnih ozljeda. 47-godišnjak je skriven i naoružan nožem, pričekao njezin izlazak iz stana te potrčao prema njoj i nožem ju ubo u leđa.

Kod 44-godišnjakinje je utvrđena osobito teška tjelesna ozljeda, a ostala je živa samo zahvaljujući intervenciji liječnika.

47-godišnjaka se tereti i da je u isto vrijeme napao i muškarca u dobi od 51 godine, koji mu je pokušao oduzeti nož i spriječio ga u napadu na izvanbračnu suprugu. 47-godišnjak je i njega pokušao ubiti. Nožem ga je ubo u lijevu natkoljenicu i nanio mu tešku tjelesnu ozljedu, ozljedu mišića.

Njegov daljnji napad spriječile su osobe koje su se tamo zatekle. Predloženo je produljenje istražnog zatvora protiv 47-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja djela, navodi Dnevnik.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
3
Grrr
21
Molim?
4Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime