U dijelu medija pojavila se vijest da sjednici splitskog Gradskog vijeća, koja će se održati ovog ponedjeljka, neće nazočiti vijećnici Kerumove Hrvatske građanske stranke.

Predsjednika splitskog HDZ-a Petra Škorića pojedine natpise medija nazvao je tračevima. Iako nije direktno spominjao odnose HDZ-a i HGS-a jasno je poručio da će na sjednici Gradskog vijeća sve proći “glatko”, odbacujući tako teze da Kerum prijevremeno kreće se predizbornom kampanjom za lokalne izbore koji će se održati u proljeće sljedeće godine.

Škorićevu objavu prenosimo u cijelosti:

“Pojedinci izgleda znaju bolje od mene i moje obitelji s kim sam se danas družio i o čemu sam razgovarao. Njihove navode ne mogu potvrditi jer jednostavno ne odgovaraju istini. Ono što mogu potvrditi jest da će se sutra održati iznimno bitna sjednica GV-a, koja će omogućiti završetak niza započetih projekata u interesu grada te otvaranje novih s ciljem ublažavanja negativnih posljedica COVID-a na proračun grada. Prestanimo se baviti tračevima i fokusirajmo se na ono što je bitno, a to je interes naših sugrađana” – poručio je Škorić.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime