Škorić: “Ja sam svoju dionicu u splitskom HDZ-u časno i pošteno odradio”

Na pitanje je li Plenković nezadovoljan njegovim radom pa se zbog toga neće kandidirati, kazao je da su to sve špekulacije te da je premijer zadovoljan


Petar Škorić

Petar Škorić komentirao je nadolazeće izbore za splitskog gradonačelnika te tko bi mogao biti kandidat HDZ-a.


“HDZ želi ponoviti mandat u gradu Splitu, nakon svega što smo započeli i naslijedili, projekte koje smo pripremili i čija se provedba tek očekuje. Vjerujemo da je za dobrobit svih građana grada Splita bitan kontinuitet vlasti, vertikala prema županiji i prema državi i da od toga mogu prosperirati samo građani Splita. U tom smislu šaljemo poruku jedinstva, želimo sačuvati sve ljude na okupu i postići sinergijski učinak i u vlastitim redovima i ostvariti maksimalan učinak, a na stranačkim tijelima je da donese odluku. Po završetku unutarstranačkih izbora, raspravit će se daljnji smjer, kandidati za gradonačelnika, donijet će se na vrijeme odluke, u ovom trenutku dalje od toga ne bih prognozirao”, kazao je Škorić.

Podržava li Vicu Mihanovića, ako on bude kandidat za gradonačelnika?

“Apsolutno, svaki kandidat HDZ-a pokazat će snagu i cjelovitost cijeloga HDZ-a i sigurno da će svi HDZ-ovci učiniti sve da naš kandidat pobijedi na lokalnim izborima.”

Škorić se više neće kandidirati za čelno mjesto splitskog HDZ-a, baš kao ni Andro Krstulović Opara za još jedan mandat u Banovini. Evo što je kazao na pitanje je li to rezultat razgovora s premijerom.

“HDZ funkcionira na demokratski način”

“Mi u stranci funkcioniramo na demokratski način. Ja koji sam predsjednik u dva mandata, zahvaljujem svim svojim suradnicima i svim ljudima s kojima sam surađivao. Voditi najveću gradsku organizaciju u državi tolike godine nije jednostavno, dođe do zamora i potrebne su nove snage, nove poruke, nova energija s kojom idemo dalje u pobjede. Svatko od nas odrađuje svoju dionicu, trči, a također ovisno o našim zajedničkim odlukama biramo smjer kojim mislimo da ćemo postići više i bolje.”

Premijer Plenković zna za ove odluke?

“Ne znam koliko je tko komunicirao, svi smo mi individue i na svojoj razini raspravljamo. Ja sam svoju dionicu u splitskom HDZ-u časno i pošteno odradio, zahvaljujem svima koji su me trpjeli sve ove godine, dalje ću doprinositi svojoj stranci koliko mogu, u svakom slučaju cilj nam je ostvariti još jednu pobjedu u gradu Splitu i završiti sve ono što smo započeli u ovom mandatu.”

Na pitanje je li Plenković nezadovoljan njegovim radom pa se zbog toga neće kandidirati, kazao je da su to sve špekulacije te da je premijer zadovoljan.

Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
5
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime