Sinj: Roditeljima koji su već kupili udžbenike isplatit će se gotovina

Grad Sinj je svim učenicima osnovnih škola od 2. do 8. razreda s prebivalištem na području Grada Sinja osigurao besplatne udžbenike

U Proračunu Grada Sinja za 2017. godinu, koji je usvojilo Gradsko vijeće Grada Sinja na svojoj 3. sjednici od 09. kolovoza 2017. godine, osiguran je iznos od 2.100.000 kn za kupnju obveznih udžbenika svim učenicima osnovnih škola od 2. do 8. razreda s prebivalištem na području Grada Sinja, dok učenicima 1. razreda osnovnih škola sredstva za kupnju obveznih udžbenika osigurava Splitsko – dalmatinska županija.


Isto tako Grad Sinj sufinancirati će kupnju obveznih udžbenika od 1. – 4. razreda srednje škole do iznosa od 50% prosječne cijene udžbenika, uvažavajući imovinski cenzus.

Pravo na pomoć za financiranje ili sufinanciranje kupnje neće imati učenici koji ovo pravo mogu ostvariti po drugoj osnovi.

Dakle, roditeljima koji su kupili knjige kao i onima koji će ih kupiti, isplata sredstava za udžbenike isplatiti će se u narednom razdoblju u gotovini sukladno posebnom aktu gradonačelnice, o čemu će isti biti pravovremeno obaviješteni.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0