Danas je u Sinju, u zaselku Šimci, kod spomenika Slomljeno krilo obilježena 28. obljetnica pogibije petorice pripadnika Samostalnog zrakoplovnog voda 4. GBR ZNG-a.

– Uz prisustvo Hrvatske vojske, policije, suboraca i obitelji poginulih, položili smo cvijeće, zapalili svijeće i pomolili se za petoricu pripadnika Samostalnog zrakoplovnog voda 4. brigade ZNG-a, Hrvatskih branitelja Branka Fridela, Borisa Kekeza, Davora Šabića, Mladena Škalice i Bojana Vojvode koji su poginuli u padu zrakoplova AN-2 na današnji dan 1992. godine u sinjskom naselju Šimci.

Neka im je laka Hrvatska zemlja za koju su svoj život položili. Počivali u miru Božijem – objavio je danas saborski zastupnik MOST-a Miro Bulj.


1 KOMENTAR

  1. HVIDRA JE NACISTIČKO-ŠOVONISTIČKA ,KATOLIČKO-STEPIČEVSKA ORGANIZACIJA,A NE KREŠO BELJAK.HVIDRA I NJENI PREDSTAVNICI SE NE MOGU OGLASITI NI SLOVOM A DA NE SPOMENU SRPSKI NEKI NACIONALIZAM KOJI SE POKAZAO ,TOB OŽ U AGRESIJI NA HRVATZSKU,,A TI ISTI BOJOVNICI,PIŠE DRAGO PILSEL,TELOG I MAGISTER TEOLOŠKIH ZNANOSTI I OPTUŽUJE ZA STRAŠNE ZLOČINE TUĐMAN -ŠUŠKOVIH BOJOVNIKA,SADA UDRUŽENIH U HVIDRU ,KADA SU U MEDAČKOM DŽEPU ZAROBLJENE SRBE NABIJALI NA KOLCE, A POSEBO SPOMINJE ZLOČINE U AHMIĆIMA . PA TKO SU TO HVIDRA A TKO JE KREŠO BELJAK ,KOJI JE GOVRIO ISTINU.???

Comments are closed.