Šibensko-kninski župan sazvao Krizni stožer: “Ne daju nam mira ovo ljeto, ali ne damo se ni mi”

Župan Goran Pauk je sazvao sastanak Kriznog stožera zbog izuzetno teške situacije na požarištu u Promini

Šibensko-kninski župan Goran Pauk sazvao je sastanak Kriznog stožera u Oklaju zbog izuzetno teške situacije na požarištu u Promini.


– Sastanak će početi oko 21 sat, a o čemu će sve biti razgovora i koje ćemo mjere donijeti rano mi je za govoriti dok sastanak ne završi. Uglavnom, prošao samo sad cestom do Oklaja i mogu reći da je situacija jako ozbiljna. Vjetar jako puše i nosi vatru na sve strane i sve ovo skupa moguće prelazi naše mogućnosti – rekao je Pauk za ŠibenikIN.

Da je riječ o teškoj situaciji, svjedoči i županov Facebook status.

– Sinoć nakon svečane sjednice u Drnišu, povodom dana grada i blagdana Sv. Roka, uz telefonske konzultacije s premijerom, pravac Zaton na brifing s Krstičevićem, Dukićem, Tucakovićem, Lozančićem, Kevićem, Miletom…i naravno Borom Dukićem, povodom dosta ozbiljne požarne prijetnje oko Rasline, Zatona, Gaćeleza, a večeras umisto na koncert Hothouse Flowersa na Roškom slapu i iščekivanja hita Don’t Go, vozim pravac Promine tj. sjedišta općine u Oklaju, na sastanak Kriznog Stožera kojeg sam upravo sazvao radi ogromnog požara na području Promine. Ne daju nam mira ovo lito, ali ne damo se mi, ne damo… – napisao je Pauk.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/gpauk1/posts/10213152495102087″ bottom=”30″]

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0