Šibenski interventni policajci naletjeli na piromana! Prvo su ga uhitili, pa ugasili požar

Ekipa šibenske interventne policije danas je na području Mirolović Zagore uočila muškarca kako upaljačem pali vatru pa su ga uhitili i brzo ugasili požar koji je upravo planuo, doznaje ŠibenikIN.

U šibenskom zaleđu danas je po svemu sudeći na djelu uhvaćen piroman. Ekipa šibenske interventne policije uočila je na području Mirolović Zagore muškarca kako upaljačem pali vatru. Odmah su ga uhitili te brzo ugasili požar koji je upravo planuo, piše ŠibenikIN.


Interventni policajci bili su u oblilasku terena zbog sumnji da netko namjerno podmeće vatru na tom području, a prema informacijama kojima raspolaže Šibenik.in, taj muškarac nije jedina osoba koju šibenska policija dovodi u vezu s paljenjem vatre.

U policiji su to portalu ŠibenikIN i potvrdili.

“Prikupljamo obavijesti o događaju o kojem govorite i razgovaramo s osobama za koje postoji sumnja da eventualno imaju veze s požarima koji plamte ili su gorjeli na našem području u proteklom razdoblju. Takve osobe dovodimo na razgovor u policijsku postaju i prikupljamo sva saznanja i obavijesti kako bi utvrdili imaju li ikakve veze s paljenjem vatre – rekla je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske”, poručili su.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0