Šibenska policija izvijestila je da su prije, za vrijeme i nakon nogometne utakmice osmine finala hrvatskog nogometnog kupa između Šibenika i Hajduka, na kojoj je bilo nazočno oko 2.700 gledatelja, u prostorije policije privedena 32 navijača, od kojih 22 pripadnik navijačke skupine Bad Blue Boysa, 5 pripadnika navijačke skupine Torcida i 5 pripadnik navijačke skupine Funcuti.

Njih 11, od kojih 7 pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boysa, 2 pripadnik navijačke skupine Torcida i 2 pripadnika navijačke skupine Funcuti, bit će prijavljeni Prekršajnom sudu u Šibeniku zbog prekršaja iz članka 4 Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima.

– Za vrijeme utakmice na tribinama navijačke skupine Torcida je upaljeno 20 baklji, od kojih je njih 5 bačeno u nogometno igralište.

Na ove okolnosti će se provesti policijski izvidi u sukladno utvrđenom će se poduzeti mjere i radnje protiv počinitelja. Posebno napominjemo da nije zabilježen niti jedan izgred navijača – stoji u priopćenju šibenske policije.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime