Seminar fotografije u Fotoklubu Split

Cijena seminara iznosi 750 kn za zaposlene građane, a 550 kn za nezaposlene, studente, đake i umirovljenike

Fotoklub Split organizira fotografije koji je namijenjen svim zainteresiranim građanima bez obzira na razinu poznavanja fotografije.


Predavanja obuhvaćaju rudimente i naprednu tehniku fotografije, a voditelj seminara je profesor Pero Dragičević.

Početak seminara bit će u četvrtak, 4. listopada 2018. u 20 sati.

Seminar se održava u prostorijama Fotokluba Split, Marmontova 5, ponedjeljkom i četvrtkom od 20:00 do 21:30, a ukupno trajanje seminara je oko dva mjeseca.

Posjedovanje vlastite opreme nije uvjet za sudjelovanje, no preporučuje se posjedovati ili barem imati pristup bilo kojem DSLR fotoaparatu jer se od polaznika očekuje samostalno izvođenje praktičnih vježbi.Uz redovnog profesora, gostujuća predavanja održat će i nekolicina renomiranih specijaliziranih fotografa – Tom Dubravec, Ante Verzotti, Maja Prgomet, Božo Vukičević, Stipe Božić…

Cijena seminara iznosi 750 kn za zaposlene građane, a 550 kn za nezaposlene, studente, đake i umirovljenike.Prijava na seminar vrši se osobno u Fotoklubu Split uz uplatu kotizacije.

Teme koje gradivo pokriva obuhvaćaju razlike između analogne i digitalne fotografije, princip rada i osnovne dijelove fotoaparata, elemente digitalne fotografije, svjetlo i boju, snimanje portreta, arhitekture, krajolika, reportaža i sporta; praktični rad terenskog snimanja subotom; obavljanje samostalnih vježbi i analiza fotografija.

Zadaće seminara su upoznavanje polaznika sa suvremenim uređajima i procesima u digitalnoj fotografiji, razvijanje vještina i samostalnosti u pripremi tehničkih pomagala, te razvijanje kreativnih sposobnosti.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime