Stjepan Simović zvani Simbi, zapovjednik vatrogasne zajednice Dubrovačko-neretvanske županije sinoć je sudjelovao u prometnoj nesreći u Dubokoj ljutoj, naselju između Dubrovnika i Cavtata.

U nesreći su sudjelovala tri automobila. Jedna osoba zatražila je liječničku pomoć. Materijalna šteta je značajna.

Iako policijski izvidi još traju, mještani pričaju kako je nesreću uzrokovao upravo Simović i to u službenom vozilu, a k tome i u alkoholiziranom stanju. Od policije smo tek kratko dobili podatak da je jedan od sudionika napuhao 1,22 promila, ali nam nisu otkrivali detalje, pišu 24 sata.

– Sinoć u večernjim satima sudjelovao sam u prometnoj nezgodi koja se dogodila u Dubokoj Ljutoj. Na sreću, prometna nezgoda je prošla samo s materijalnom štetom i jednom lakše ozlijeđenom osobom. O uzrocima i okolnostima nezgode više ću moći izjaviti nakon završene policijske obrade – kazao je Simović i dodao:

– Izražavam ispriku cjelokupnoj javnosti jer mi je tom prilikom utvrđena prisutnost alkohola u krvi. S obzirom na navedeno, jutros sam Predsjedniku Vatrogasne županije DNZ dao mandat na raspolaganje. Iskreno mi je žao što sam nakon godina uzorne službe, ovim činom zasjenio odoru koju cijenim i s ponosom nosim.1 KOMENTAR

  1. I vatrogasci su ljudi od krvi i mesa, valjda i oni imaju pravo na trenutak opuštanja. Simbi je izuzetan čovjek i vatrogasac. Ljudski je priznao svoju pogrešku, a na javnosti je da mu oprosti. Uvjeren sam, poznavajuć njega da mu se to više nikad neće dogodit.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime