SDP-ovac otkrio recept za vrhunsku “Vladajuću oporbu”: “5 gradskih tvrtki, 3 pročelnika, 40 posto nadzornih odbora, 1 Žele…”

"Da se sve to lipo spoji ubacit 1 Želu. Ne valja pretjerat sa Želom pa je najbolje da dođe na Gradsko vijeće samo jednom i to kad je najvažnije - kad se glasa za proračun kako bi se osigurala podjela plijena za još jednu godinu" - ističe SDP-ovac


Goran Šarotić, član Savjeta za gospodarstvo SDP-a Split i član Županijskog odbora SDP-a Splitsko-dalmatinske županije, ima recept za vrhunsku “Vladajuću oporbu”.


Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Sastojci:

8 koalicijskih vijećnika

5 gradskih tvrtki

3 pročelnika

40% nadzornih odbora i upravnih vijeća

1 Žele

Priprema:

Držat vladajuću većinu sa 8 ruku u Gradskom vijeću. Doć na glasanje za sve točke koje su od vitalnog značaja za održavanje koalicije i čuvanje vlasti.

U raspodjeli vlasti „preuzet“ rukovođenje sa 5 gradskih tvrtki, vodit 3 gradska resora te sve to začinit sa 40% mista u nadzornim odborima i upravnim vijećima. Redovito promišat da ne zagori, a kad dođe do točke vrenja glumit oporbu i kritizirat vlast. A kritika je, Bože moj, ka i sol – ne valja da je premalo, a ne valja ni da je previše. Da se sve to lipo spoji ubacit 1 Želu. Ne valja pretjerat sa Želom pa je najbolje da dođe na Gradsko vijeće samo jednom i to kad je najvažnije – kad se glasa za proračun kako bi se osigurala podjela plijena za još jednu godinu. Tad sve ide ka podmazano.

Napomena: svako po godine plakat za izgubljenim vrimenom i naricat nad teškom sudbinom grada, po sistemu: palac doli – ruke gori.” – stoji u objavi SDP-ovca.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime