Iz splitskog SDP-a poslali su priopćenje koje potpisuje Tonći Stipić.

Prenosimo ga u cijelosti.

“Svađe i mirenja splitskog poteštata Andre Krstulovića Opare i njegovog najvjernijeg dizača ruke Željka Keruma u Gradskom vijeću traju već više od tri godine. U istom razdoblju u maniri holivudskih klasika ispisuju scenarije za nezaboravne trilere. U posljednjoj epizodi očarali su splitsku javnost s odlučnim potezom gradonačelnika koji je jednim potpisom zabranio promet Marjanom samo dan nakon što je njegova vjerna ruka u Gradskom vijeću demonstrativno odbila glasati o rebalansu gradskog proračuna i opterećivanju građana Splita sa 100 milijuna kuna kredita.

Samo desetak dana kasnije u kopernikanskom obratu vjerna ruka splitskog gradonačelnika digla je obje ruke pobjedonosno u zrak ovaj put za opterećivanje građana sa samo 90 milijuna kuna. Usput su zadužili komunalne tvrtke za još 200-tinjak milijuna kuna.

Igrom slučaja neposredno nakon toga gradonačelnik je shvatio da onaj njegov odlučni potez ima proceduralnu grešku koju će on još odlučnije ispraviti. U sljedećim epizodama ovog uzbudljivog splitskog trilera koje nestrpljivo iščekujemo, očekujemo nedostatak kvoruma na sjednicama Upravnog vijeća Javne ustanove za upravljanje Park-šumom Marjan koje bi trebalo donijeti nacrt odluke o zabrani prometa na Marjanu ili slične dosjetke ovog izvrsnog dvojca režisera.

Nadamo se da puštanje magle uigranog para Opara – Kerum polako ali sigurno ide svome kraju, te da će odgovornost za upravljanje javnim resursima grada Splita preuzeti odgovorni ljudi željni rada u javnom interesu i interesu građana Splita.” 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime