Šarotić (SDP) traži ostavku Krstulovića Opare: “Budući direktore poslovnog inkubatora, pišemo odličan iz zalaganja”

Šarotić je siguran da gradonačelnik mora odstupiti nakon posljednjih događanja vezanih uz tehnološki par, na čijem je čelu njegov savjetnik


U medijima su se pojavili navodi da će se provesti akcija kupnje 25 posto udjela Tehnološkog parka od strane Grada Splita.


Na to je reagirao i Krešimir Budiša, gradonačelnikov savjetnik, ali i trenutni direktor UNIST Tehnološkog parka. Njegovo priopćenje pročitajte OVDJE.

Svoje viđenje situacije dao je i Goran Šarotić, član Savjeta za gospodarstvo SDP-a Split i član Županijskog odbora SDP-a Splitsko-dalmatinske županije.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

I dođe tako vrijeme kada direktor jednog budućeg inkubatora konzultira savjetnika gradonačelnika da isti taj prišapne gradonačelniku da bi bilo uputno ući u vlasničku strukturu jednog budućeg poslovnog inkubatora i to staviti na sjednicu Gradskog vijeća na izglasavanje jer je to nemjerljiv javni interes i šansa koja se pruža jednom u mandatu. Jednom i jedinom mandatu.

Savjetnik gradonačelnika zatim radosno izvijesti direktora budućeg poslovnog inkubatora da je gradonačelnik s ushitom pristao na ingenioznu ideju aktiviranja gradskih milijuna, tj. novaca građana Splita uz opasku kako li se nije dovraga on sam sjetio toga jer to je zaista zicer kojim se mora poentirati.Gradonačelnik potom grubo ukori budućeg direktora poslovnog inkubatora da odakle mu pravo suflirati njegovu savjetniku i nagovarati ga da mu dolazi s takvim idejama temeljem kojih on sam i nitko drugi može i mora zadobiti simpatije javnosti i poslovne zajednice u cjelini.

Savjetnik gradonačelnika se zatim sasvim prirodno ograđuje od direktora budućeg poslovnog inkubatora i s gnušanjem pravda da je ideja bila njegova i samo njegova unatoč svim navodima koji su izašli u javnost posljednjih dana.

Gradonačelnik od tog trenutka više ne komunicira s povrijeđenim savjetnikom, a on pak s budućim direktorom poslovnog inkubatora.

I tako dođe kraj komunikacije u ovom “trokutu” genijalaca koji neumoljivo mareći za javni interes i ništa drugo nego javni interes nekako ipak previde da su prozirni i da je njihova patetična spačka samo još jedan u nizu gafova ove privremene vlasti upakirana u dramolet loših karakternih glumaca.

Gradonačelniče, vrijeme je za ostavku.
Savjetniče, vrijeme je za buđenje.
Budući direktore poslovnog inkubatora, pišemo odličan iz zalaganja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime