“SAMOPOUZDANJE I SPORT” Izvrsni predavači ovog ponedjeljka u GK Marko Marulić

Na predavanju će se govoriti o utjecaju sporta na razvoj samopouzdanja djece i mladih

Poštovani sportaši, roditelji, treneri, suradnici i svi zainteresirani,


pozivamo vas na predavanje „Samopouzdanje i sport“  koje će se održati u GK Marka Marulića Split, 19. veljače (ponedjeljak) u 18.00 sati.

Predavanje će se održati u okviru manifestacije 11. Tjedan psihologije koju organiziraju Hrvatsko psihološko društvo i Hrvatska psihološka komora. Tjedan psihologije u Hrvatskoj pokrenulo je Hrvatsko psihološko društvo 2008. godine povodom 55-te obljetnice djelovanja s ciljem prikaza širokih i različitih mogućnosti psihologa u poboljšanju kvalitete života pojedinca i zajednice.

Na predavanju će se govoriti o utjecaju sporta na razvoj samopouzdanja djece i mladih. Koji sport odabrati za dijete? Kako biti djetetu roditelj a ne trener? Kako djetetu biti podrška i onda kad želi odustati od sporta? Zašto su neuspjesi „dobri“ i što nas uče? Također, biće govora o jačanju samopouzdanja djece ali i odraslih sportaša iz perspektive trenera te kako trener može pomoći kod nesigurnosti sportaša i straha od natjecanja. Biće zanimljivo čuti kako izgleda ostvariti svoj san i osvojiti medalju. Što je to “lažno” i “napuhano” samopouzdanje, kako  samopouzdanje utječe na motivaciju i koncentraciju sportaša? Koja je uloga sportskih psihologa u radu sa sportašima i trenerima?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja potražite na ovom zanimljivom predavanju.

Organizatori se Rrduju vašem dolasku.Predavači:

spec.Žana Pavlović, prof. psih., dječja psihologinja

Nataša Stefanovski, prof.psih., sportska psihologinjaVedrana Radić Brajnov, prof. psih., sportska psihologinja

Boško Rozga, prof. kineziologije, trener Judo kluba Kaštela

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0