Udruga Studenti za studente Split i COO Juraj Bonači nastavljaju s humanitarnom akcijom “Toplim srcem i vedrim duhom za COO Juraj Bonači”.

U proteklim danima mladi grada Splita svoje slobodno vrijeme proveli su u druženju i izradi božićnih ukrasa s korisnicima Centra. Plod ove volonterske akcije su prekrasni božićni ukrasi koji će svaki dom učiniti još toplijim u ovo božićno vrijeme.

Božićna prodajna izložba izrađenih ukrasa održat će se u City Center one od 14. – 16. prosinca 2017. gdje će svi posjetitelji imati priliku vidjeti kreativnost na djelu maštovitih korisnika Centra i mladih volontera.

Svečano otvaranje božićne izložbe započet će u četvrtak, 14. prosinca 2017. s početkom od 18 sati uz prigodni program i brojna iznenađenja.

Svi zainteresirani građani mogu doprinijeti akciji kupnjom i uplatom donacija na posebni humanitarni račun: HR24 2330 0031 5230 3002 7, koji je otvoren do 4. siječnja 2018.

Organizator humanitarne akcije „Toplim srcem i vedrim duhom za COO Juraj Bonači“ je udruga Studenti za studente Split.

Partneri u organizaciji su: City Centar one Split, Le Méridien Lav Split, Klub mladih Split, Kino klub Split i Sveučilište u Splitu


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0