RODITELJI, UPIŠITE DJECU Treninzi po svim vremenskim uvjetima pet puta tjedno: NK Galaxy upisuje djecu rođenu 2014./2015.

Posjetite nas na besplatnim probnim treninzima te najavite svoj dolazak voditelju škole Tomislavu Petriću na: 095/8199571 ili nkgalaxysplit@gmail.com


Imate malo dijete koje pokazuje interes za nogometom, dosta vam je razbijenih stvari po kući? Upišite svog mališana u NK Galaxy! Klub po mjeri svakog roditelja upisuje djecu rođenu 2014./2015. godine.


Treninzi su u jutarnjim i popodnevnim terminima, prilagođeni uzrastu djeteta. S trenerima će raditi: osnove nogometa, pratit će se motorički razvoj, a sve kroz zabavu i igru.

Treninzi se održavaju u Solinu u zatvorenom cageballu te na novom terenu s umjetnom travom House of Galaxy. Naravno, sve uz nadzor licenciranih trenera. Na treninzima su po 3 trenera, a trenirati se može 5 puta u tjednu.

Vikend je rezerviran za druženja i utakmice s prijateljskim klubovima.

Napominjemo da se treninzi ne odgađaju jer se može trenirati u svim vremenskim uvjetima. Neka i Vaše dijete postane dio NK Galaxy obitelji!

Posjetite nas na besplatnim probnim treninzima te najavite svoj dolazak voditelju škole Tomislavu Petriću na: 095/8199571 ili nkgalaxysplit@gmail.com.Vidimo se!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime