Robert Pilipović: “Dođite pred Banovinu i pokažite svima kojima istina smeta da nam je svega dosta!”

Narodni heroj poziva na prosvjed

Nakon što je okolicu Splita opustošio požar koji je u ljudima stvorio osjećaj nelagode, straha i nezadovoljstva sustavom i cjelokupnom organizacijom, za ponedjeljak je najavljena prosvjedna akcija “Split gori” koja će se održati na Zapadnoj obali, nasuprot zgrade Banovine.


Prosvjedna akcija će se održati od 20:30 do 22:00 sata, a kao organizator akcije potpisuje se Inicijativa građana.

Na ovu prosvjednu akciju građane je pozvao i Robert Pilipović, koji je došao u fokus javnosti nakon što je u Žrnovnici kazao premijeru Andreju Plenkoviću što misli o njegovom dolasku u Split dan nakon katastrofe. Odmah nakon Pilipović je postao narodni heroj, a građane je pozvao na prosvjed sljedećim riječima.

– Evo ovako da vam kažem. Znači u ponediljak, 24.07., treba bit u 20:30 ispred Banovine na inicijativu građana. Prosvjed “Split gori”! Definitvno imamo problem jer preko Facebook stranice više taj događaj ne možemo dijeliti. Imamo problem što je događaj prijavljen i što netko tko je protiv istine ne želi da se taj događaj dogodi. Pa pozivam sve ljude koji mogu doć isprid Banovine 24.07. u ponediljak, u 20:30 sati, i da pokažemo svima kojima istina smeta da nam je svima više dosta. – poručio je Pilipović.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/robert.pilipovic/videos/10213291952604088/” bottom=”30″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0