RIVA KRCATA Splićanke još jednom pokazale blagdansku modnu osviještenost, neke su ukrale svu pozornost

Nema sumnje da će Riva danas popodne ponovno biti puna


Redakcija portala Dalmacija Danas svim čitateljicama i čitateljima želi radostan i blagoslovljen Božić!


Točno kada treba, vratilo nam se sunce, što je pridonijelo da splitska Riva jučer bude krcata. Nakon niza tmurnih i kišnih dana, nije ni čudo da su se ljudi zaželjeli upiti koju zraku sunca, a na kućicama na Rivi tražilo se mjesto više. Kao što možete vidjeti na fotografijama snimljenim tijekom utorka, sunčane naočale bile su najtraženiji artikl. Bilo je i onih koji nisu mogli odoljeti blagdanskom ozračju, pa su nosili kapice Djeca Božićnjaka, ali i onih koji su bili hrabrije odjeveni za ovaj dio godine.

Kako nisu svi uspjeli uhvatiti svoje mjestu u nekom od ugostiteljskih objekata ili kućica, mnogi su se zadovoljili sjedeći na zidiću uz more.

Nema sumnje da će Riva danas popodne ponovno biti puna zbog povoljne prognoze vremena, a Zimski akvarel u 20:30 donosi koncert grupe Noa & Funkblastersa. Na parkingu Poljuda u 18 sati počinje “Bečki cirkus” – predstava etabliranih umjetnika i vrhunskih akrobata. U Perivoju u 19 sati publiku zagrijava DJ Sensini, a u 20:30 slijed koncert Pink Panther Banda.

Uživajte u jučerašnjem foto điru našeg fotografa Miroslava Lelasa.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime