REVOLUCIJA NA HVARSKOM TAKSI TRŽIŠTU – Stigao je PickApp

Lansiranje platforme u Hvaru tako je popraćeno popustima za korisnike, koji će se moći voziti 50 posto jeftinije

Od srijede, 15. svibnja, Hvar je dobio novu taksi službu – PickApp, aplikaciju za naručivanje taksi vožnji.


“Sigurni smo da će lokalno stanovništvo, kao i turisti koji posjećuju Hvar, uživati u činjenici da od sada u Hvaru mogu dobiti kvalitetnu i pristupačnu taksi uslugu dostupnu 0-24h. Želimo omogućiti kvalitetan i dostupan taksi prijevoz našim sugrađanima a cijena se neće mijenjati ovisno o turističkoj sezoni.” Baš kao i kad je riječ o Uberu, sve što trebate napraviti jest instalirati PickApp aplikaciju na svoj pametni telefon i na lokaciju na kojoj se nalazite naručiti vožnju. Vozilo u prosjeku stiže kroz nekoliko minuta a vožnju možete platiti direktno vozaču u gotovini ili karticom.

Pri naručivanju vožnje u aplikaciji će se pojaviti ukupan iznos vožnje, fotografija vozača koji će doći po vas te njegove registarske pločice, a na karti grada može se pratiti točna lokacija kako biste znali gdje se vaš vozač trenutno nalazi i koliko mu je vremena potrebno da dođe do vas.

Mogućnost narudžbe vožnje u Hvaru preko PickApp aplikacije za taksi prijevoz počela je još jučer, a u ovoj tvrtki najavljuju da će usluga biti i do 45 posto jeftinija od standardnih taksija u Hvaru. U PickApp-u su uvjereni da će upravo njihova aplikacija pojednostavniti kretanje mnogim Hvaranima ali i turistima koji će ovo ljeto provesti u gradu Hvaru.

Lansiranje platforme u Hvaru tako je popraćeno popustima za korisnike, koji će se moći voziti 50 posto jeftinije.

“Pozivamo sve Hvarane da iskoriste 50% popusta na svoju prvu vožnju do kraja ovog mjeseca.” Nakon vožnje na e-mail adresu korištenu prilikom prijave u aplikaciju stiže potvrda koja uključuje sve informacije o vožnji: cijenu, informacije o vozaču te smjer kretanja vozila na karti grada jer se sve vožnje prate putem GPS-a.


Na službenim stranicama ove taksi platforme pojavile su se i cijene vožnje – sam start platit ćete dvadeset i devet kuna, a dodatno se plaća devet kuna po prijeđenom kilometru plus 1 kuna po minuti vožnje. Tako će vas, primjerice, vožnja od autobusnog kolodvora “Dolac” do hvarske Fortice koštati svega 40-ak kuna, a za one koji idu iz Hvara za Milnu trebat će izdvojiti 79kuna.Vožnju je moguće naručiti putem besplatne aplikacije PickApp ili službene web stranice www.pickapp.hr, a prilikom narudžbe postoji mogućnost odabira dvije vrste vozila; standardno vozilo za 4 osobe ili kombi za 8 ljudi, uz prikazano procijenjeno vrijeme čekanja i ukupnu cijenu vožnje.

Iz ove tvrtke napominju kako su vozila potpuno nova i opremljena bežičnom internetskom vezom, a vozači uniformirani i licencirani te se nadaju da će građani Hvara dati svoje povjerenje i uživati u vožnji s njima.

PickApp je dostupan za iOS i Android uređaje, a sve informacije možete pronaći na službenoj web stranici: www.pickapp.hr

Aplikaciju možete preuzeti za Google/Android telefone, iOS uređaje, a na WebFacebook i Instagram stranici aplikacije saznati još detalja. Za dodatne informacije možete se javiti i preko mail adrese: hvar@pickapp.hr.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime