Restrikcije u prometu i kontrole prije i za vrijeme utakmice Hajduk – Slaven Belupo

Od 18 sati će se uspostaviti blokada prometa na šetnici oko stadiona, zatim u ulici VIII. Mediteranskih igara

Policija je izdala priopćene povodom današnje utakmice koja se na Poljudu između Hajduka i Slaven Belupa igra s početkom u 21 sat.


Policija obavještava građane da će na dan utakmice policija vršiti blokadu prometa. Od 18 sati će se uspostaviti blokada prometa na šetnici oko stadiona, zatim u ulici VIII. Mediteranskih igara, i to na raskrižju navedene ulice s ulicom Sedam Kaštela (osim vozila policije), kod bazena i kod ugostiteljskog objekta „Hemingway“ (osim vozila s propusnicom).

Kroz ulicu VIII. Mediteranskih igara će se osigurati nesmetano prometovanje autobusa.

Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima.

Obavijesti i upozorenja građanima:

• zabranjeno je unošenje pirotehničkih sredstava na stadion i njihovo korištenje
• posjetiteljima i drugim osobama koje se kreću prema stadionu zabranjeno je nošenje oružja ili predmeta za ozljeđivanje, alkoholnih pića i drugih pića koja se nalaze u staklenim i plastičnim bocama, odnosno tetrapak ambalaži
• nije dozvoljeno ni unošenje kišobrana, upaljača, plastičnih boca i drugih tvrdih predmeta, torba i ruksaka na stadion
• zastave ne nositi na drvenim ili metalnim štapovima, jer unos takvih štapova neće biti dozvoljen (na stadion se mogu unijeti plastični šuplji štapovi, dužine do 1 m)


Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i na stadionu, kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0